15 apr. 2010

Langa o biserica alba, inalta, stralucitoare, ascunsa printre castani seculari, se iveste o cladire vesel colorata, unde vietuiesc o sumedenie de copii fericiti.
Este gradinita noastra, gradinita Waldorf (structura a Liceului Waldorf), taramul de povesti al copiilor, parintilor, pasarilor, animalelor, plantelor si tuturor acelora care fac posibila aceasta fericire.
Este o oaza de bucurie si liniste in care copiii isi doresc mereu sa revina si dupa care tanjesc in perioadele de vacanta. Aceasta fericire o impartasesc nu doar copiii, ci si cei mari, care retraiesc prin sarbatorile din gradinita bucuria de a redescoperi farmecul copilariei.
Gradinita Waldorf este o unitate de invatamant ca alternativa educationala la invatamantul de stat si functioneaza cu 6 grupe cu program prelungit.
Are curriculum propriu si structura anului scolar conform legislatiei in vigoare. Cadrele didactice sunt in majoritatea lor calificate in alternativa sau in curs de calificare, dar mai presus de profesionalismul lor stau iubirea si grija fata de copii.